Elismerés átadása Jóréti Dénesné tűzoltó százados, vizsgálatvezető részére

2021. február 02. 10:09

Főigazgatói ajándéktárgy jutalomban részesült 60. születésnapja alkalmából Jóréti Dénesné tűzoltó százados asszony a Katasztrófavédelmi Kutatóintézet munkatársa.

Elismerés átadása

60. születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgy jutalomban részesült Jóréti Dénesné tűzoltó százados asszony a Katasztrófavédelmi Kutatóintézet munkatársa. Az elismerést a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ igazgatója Dr. Papp Antal tűzoltó ezredes adta át az ünnepeltnek.

Kolléganőnk 2006 óta Katasztrófavédelmi Kutatóintézet munkatársa. Gépészmérnökként a tűzvédelmi termékek, speciális szakfelszelések minősítése terén végez folyamatosan kiváló munkát.  2008. és 2019. között a Kutatóintézet minőségirányítási vezetőjeként dolgozott és közreműködése nélkülözhetetlen volt az intézet akkreditációs eljárásainak sikeres lebonyolításában. Terméktanúsítási szakterület egyik vezetőjeként kezdettől fogva gondoskodik az intézet által vizsgált  tűzvédelmi termékek tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítványainak kiadásáról és eljárási felügyeletéről.

Munkája révén meghatározó szerepet tölt be az intézet vizsgálati feladatainak ellátásában és tevékenysége jelentős mértékben hozzájárult eredményes működéséhez. Lelkiismeretes és részletekre kiterjedő munkája a jövőben is fontos eleme a KKI tevékenységének.

Fotó: Molnár Máté - KOK